Salon w mieszkaniu 40-metrowym.
          Założeniem projektu było stworzenie przytulnego salonu w popularnym skandynawskim stylu ale w ocieplonej wersji. Dodatkowym problem natury designerskiej było umieszczenie czarnego pianina, które swoją formą i kolorystyką wymusiło zastosowanie silnych czarnych akcentów w poszczególnych elementach wnętrza. Niewielki gabaryty pomieszczenia nie są przeszkodą dla stworzenia wnętrza ze znamionami dobrego designu.
Projekt wnętrz apartamentu w Gdyni – Sypialnia
  • projekt-apartamentu-w-gdyni-sypialnia-1
  • projekt-apartamentu-w-gdyni-sypialnia-2
Wpadająca w zieleń żółć, jako akcent kolorystyczny w sypialni, jest pewnym nawiązaniem do salonu, ale to jedyne nawiązanie do stylu tamtego pomieszczenia. Tutaj króluje minimalizm i biel, która przepięknie kontrastuje z ulubionym kolorem gospodarzy. Na ogromnej zabudowie z białej lakierowanej płyty widnieje reprodukcja dzieła znanego secesyjnego twórcy - Beardsley'a. Okno w stropie i szczeliny między ścianami, a krawędziami podwieszanego sufitu dają niesamowity efekt świetlny- całe pomieszczenie skąpane jest w słońcu, a wieczorem, leżąc w łóżku, można podziwiać gwiazdy. Czyż nie ma piękniejszego obrazu?
Łazienka-pokój kąpielowy.
              Projekt łazienki w stylistyce pokoju kąpielowego. Dzięki wolnostojącej wannie i wygodnej sofce można poczuć się jak w mini spa. Kilka mocnych kolorystycznie akcentów ożywia wnętrze nie burząc jednak przyjemniej atmosfery.      
Misiowa Łazienka.
  • 1a
  • 1b
  • 1c
  • 1d
Łazienka z niedźwiedzim motywem przewodnim. Fornir ociepla wnętrze dodając mu przytulności. Stonowane kolory nie męczą i sprzyjają relaksowi.      
Restauracja na ul. Długi Targ.
    Koncepcja nawiązująca do architektury paryskich uliczek. Dzieła metaloplastyki połączone z elementami retro w stylistyce amerykańskiego plakatu. Płytki cementowe na podłodze dają nieskończone możliwości tworzenia wzorów, drewno ociepla wnętrze nadając mu przytulności.  
Hotel na ul. Długi Targ
  • hotel pory roku 2
  • hotel pory roku 1
  • hotel pory roku 3
  • hotel pory roku 4
  • hotel pory roku 5
  • hotel pory roku 6
Projekt inspirowany porami roku. Pokój "zima". Delikatne zimne pastelowe kolory, woale kojarzące się z puszystym śniegiem i soplami lodu, złamany błękit i brudna biel.
Dom w Straszynie. Parter.
  • dom w straszynie 1
  • dom w straszynie 2
  • dom w straszynie 3
  • dom w straszynie 4
  • dom w straszynie 5
  • dom w straszynie 6
  • dom w straszynie 7
  • dom w straszynie 8
Właściciele domu chcieli mieszkać nowocześnie ale i przytulnie. Są "zbieraczami" i potrzebują dużej powierzchni przechowalniczej - stąd wielka meblościanka w salonie. Uwielbiają sztukę Banksy'ego i dlatego motywy z jego twórczości znajdują się na ścianach domu. Biele, szarości, sklejka i czerwone akcenty - takie były wstępne założenia projektu.
Apartament na ul. Appolina. Parter.
  • apartament1
  • apartament2
  • apartament3
  • apartament4
  • apartament5
  • apartament6
  • apartament7
Projekt dwupoziomowego apartamentu dla Towarzystwa Inwestycyjnego INVESTING S.A zakłada stworzenie wnętrza przytulnego, nowoczesnego, z maksymalnym wykorzystaniem dostępnej przestrzeni dla trzyosobowej rodziny. Jasne przyjazne kolory sprawiają, że mieszkańcy powinni się czuć dobrze w takim wnętrzu.
Apartament na ulicy Appollina. Pokój dziecka.
  • pokój dziecka 2
  • pokój dziecka 1
Pokój dziecka miał być z założenia przytulny i przyjazny. Kolory lubiane przez dziewczynki tutaj nie budzą wrażenia kiczowatości. Sprytna zabudowa kaloryfera mieści różne schowki na zabawki i służy również jako siedzisko. Dzięki przemyślanemu zagospodarowaniu przestrzeni mały metraż pokoju nie jest odczuwalny.
Apartament na ulicy Appollina. Łazienka na parterze.
  • 14
  • 16
  • 17
Łazienka została utrzymana w tonacji całego mieszkania czyli biele, szarości przełamane jasnym i czystym błękitem oraz żółcią.
Apartament Appollina. Łazienka na piętrze.
  • 20
  • 21
Inwestorowi bardzo spodobały się kolorowe płytki, które koniecznie chciał umieścić w realizacji. Do nich został dobrany fornir na elementach meblowych łazienki. Całość jest utrzymana w nowoczesnym wydaniu retro.
Apartament na ul. Appollina. Sypialnia.
  • 11
  • 12
  • 13
Sypialnia utrzymana jest w kolorystyce całego mieszkania. Za przesuwanymi lustrzanymi drzwiami chowanymi za elementem stałym wykończonym laminografiką ze zdjęciem mieszkańców kryje się garderoba. Zabudowa za łóżkiem też tworzy dodatkową powierzchnię przechowalniczą.
Salon na ulicy Malczewskiego
  • salon-na-ul-malczewskiego-1
  • salon-na-ul-malczewskiego-4
  • salon-na-ul-malczewskiego-3
  • salon-na-ul-malczewskiego-2
Właściciele mieszkania to odważni młodzi ludzie nie bojący się koloru. Dzięki nim powstało niebanalne wnętrze z silnymi akcentami kolorystycznymi. Proste kompozycyjnie rozwiązania zostały wzbogacone różnym fakturami na ścianach w postai paneli dekoracyjnych i klinkieru. Bardzo ważnym elementem dekoracyjnym jest sufit z turkusową bruzdą skrywającą oświetlenie ledowe.
Łazienka na ulicy Malczewskiego.
  • łazienka-na -malczewskiego-1
  • łazienka-na -malczewskiego-4
  • łazienka-na -malczewskiego-3
  • łazienka-na -malczewskiego-3
Wchodząc do tej łazienki wchodzisz do innego świata. Gra świateł, nasycona zieleń i motyw graficzny z filmu Matrix sprawiają że czujesz się tu naprawdę jak w innym wymiarze.
Sypialnia na ulicy Malczewskiego.
  • sypialnia-na-malczewskiego-3
  • sypialnia-na-malczewskiego-2
Sypialnia na ulicy Malczewskiego to minimalistyczne wnętrze z silnymi pobudzającymi akcentami czerwieni. Zastosowano tu wygodne rozwiązanie w postaci podestu ze sklejki stanowiącego doskonałą przestrzeń przechowalniczą, skośne półki na regale zaburzają nudną symetrię, kształt lustra przy toaletce nawiązuje do nietypowych półek na książki.
Dom na wzgórzu – salon
  • dom-na-wzgorzu-1
  • dom-na-wzgorzu-2
  • dom-na-wzgorzu-3
Kolor to główny bohater tego wnętrza. Ożywia przestrzeń, wprowadza wesołą atmosferę, a jednocześnie uwypukla piękno drewnianych sztukaterii i zabudowy meblowej.
Dom pod Kołobrzegiem
  • dom-w-dzwirzynie-1
  • dom-w-dzwirzynie-2
  • dom-w-dzwirzynie-3
  • dom-w-dzwirzynie-4
Połączenie klasyki z nowoczesnością - taki był zamysł tego projektu. Biała stolarka i meble na wysoki połysk pomogły w osiągnięciu tego efektu. Kryształowe żyrandole dopełniają całości.
Łazienka w Gdyni – mały metraż
  • lazienka-1
  • lazienka-2
Malutka łazienka w bloku nie musi być wcale nudna i zwyczajna, w każdej przestrzeni można wykreować coś niepowtarzalnego. W tym wnętrzu, mimo wielu ograniczeń, dzięki zastosowaniu szkła drukowanego, powstał wesoły klimat odpowiadający bardzo młodym właścicielom mieszkania.
Dom w Jantarze – Projekt łazienki
  • dom-w-jantarze-projekt-lazienki-1
  • dom-w-jantarze-projekt-lazienki-2
  • dom-w-jantarze-projekt-lazienki-3
  • dom-w-jantarze-projekt-lazienki-4
"Tylko nie minimalizm" – to były pierwsze słowa właścicieli domu podczas rozmowy z projektantem. Dlatego powstało wnętrze awangardowe, lekko stylizowane, ze zdobionymi detalami, ale jednocześnie nie przeładowane i nie przytłaczające. Purpura szkła, z wypiaskowanymi i lakierowanymi ornamentami, stanowiącego okładzinę ścian w części WC pomieszczenia w połączeniu z elegancką czernią i ponadczasową bielą podkreśla styl łazienki. Czarna rzeźba odlana z połyskującego tworzywa i tapeta z grafiką dodają wnętrzu smaku czyniąc je niebanalnym.
Projekt wnętrz apartamentu w Gdyni – Salon
  • projekt-mieszkania-w-gdyni-salon-1
  • projekt-mieszkania-w-gdyni-salon-2
Monochromatyczne kolory zostały przełamane jaskrawą żółcią, która rozświetla wnętrze pomieszczenia. Przestrzeń kuchni zlewa się z przestrzenią salonu dzięki błyszczącej powierzchni szafek, które odbijając otaczające je przedmioty niemal wtapiają się w otoczenie. Delikatne ażury krzeseł i duża powierzchnia ażurowej ściany współgrają ze wzorami na dywanach. Dzięki nim wnętrze nabiera charakteru i nie jest już tylko zimno-minimalistyczne.
Projekt wnętrza apartamentu w Gdyni – Łazienka
  • projekt-apartamentu-w-gdyni-lazienka-1
  • projekt-apartamentu-w-gdyni-lazienka-2
I znów ta sama kolorystyka ale w zupełnie innym wydaniu. Dużo tu połysku, ale i faktury kamienia na płytkach ściennych. Zabawne wzory na ścianach to morskie żyjątka, których przepiękne niebanalne kształty doskonale pasują do klimatu łazienki.
Projekt łazienki w domu pod Warszawą
  • projekt-lazienki-w-domu-pod-warszawa-1
  • projekt-lazienki-w-domu-pod-warszawa-2
W łazience udało się przemycić trochę koloru, a właściwie nie trochę, bo bardzo nasycony, malinowy róż zdominował wnętrze. Niewielka przestrzeń wymagała oszczędności w doborze materiałów. Dzięki zastosowaniu połysku i dużej płaszczyzny wzoru na kaflach łazienka optycznie uległa powiększeniu.
Projekt kuchni w domu w Bąkowie
  • kuchnia-w-bakowie-1
  • kuchnia-w-bakowie-2
W tym przestronnym pomieszczeniu nawiązuje się dialog z otoczeniem zewnętrznym. Piękno krajobrazu koresponduje z motywami roślinnymi w wystroju wnętrza, reszta stanowi tło dla delikatnych kształtów roślin i żywej trawiastej zieleni na ścianie.
Projekt salonu w domu w Bąkowie
  • projekt-salonu-w-bakowie-1
  • projekt-salonu-w-bakowie-2
  • projekt-salonu-w-bakowie-3
W tym projekcie wnętrze domu stanowi tło dla przepychu otaczającego go przyrody. Stąd prostota i ostrożność w doborze kolorów, to kolory ogrodu stanowią główną ozdobę.
Projekt kawiarni Landryna w Gdańsku
  • projekt-kawiarni-landryna-1
  • projekt-kawiarni-landryna-2
  • projekt-kawiarni-landryna-3
Projekt kawiarni – pubu Landryna w Gdańsku. Już sama nazwa lokalu zasugerowała kolor jaki ma dominować we wnętrzu. Landrynkowy róż aż świeci na tle ciemnej spokojnej szarości. Ciekawy efekt daje łączenie błyszczących jak lustro powierzchni blatów i podłogi z surową cegłą ściany, betonowymi podstawami stołów czy też matową tapetą na ścianie.
Projekt salonu w domu pod Warszawą
  • projekt-salonu-domu-pod-warszawa-1
  • projekt-salonu-domu-pod-warszawa-2
  • projekt-salonu-domu-pod-warszawa-3
  • projekt-salonu-domu-pod-warszawa-4
  • projekt-salonu-domu-pod-warszawa-5
Właściciele domu lubią stonowane barwy, odcienie szarości. Preferują też proste kształty i oszczędną formę. W ich salonie króluje więc prostota, przy zachowaniu wysokiej jakości materiałów. Zabudowa kominka i sprzętu rtv obłożona jest okładziną kamienną, a na podłodze położono szerokie deski z litego dębu. Rodzinne zdjęcia umieszczone zostały na dużych podświetlanych płytach. Minimalizm i geometryczność form – takie hasła przyświecały temu projektowi.
Projekt kuchni otwartej na salon w domu pod Warszawą
  • projekt-kuchni-domu-pod-warszawa-1
  • projekt-kuchni-domu-pod-warszawa-2
Gospodarze chcieli, by kuchnia trochę różniła się od salonu stylistycznie. Stąd zastosowanie innej podłogi, forniru na szafkach i ozdobnego żyrandola. Jednak kolorystyka całości została zachowana, króluje szarość i biel przełamane ciepłą tonacją drewna.
Projekt sypialni z pokojem kąpielowym – Konkurs Terma Cad 2011
  • projekt-sypialni-z-pokojem-kapielowym-konkurs-terma-cad-2011-1
  • projekt-sypialni-z-pokojem-kapielowym-konkurs-terma-cad-2011-2
Koncepcja sypialni połączonej z pokojem kąpielowym narzuca specyficzny dobór materiałów. Beton, szkło i powierzchnie lakierowane znajdują praktyczne zastosowanie w tego typu przestrzeniach, a zarazem czynią wnętrze surowym, trochę nierzeczywistym. Kaloryfer w postaci parawanu optycznie oddzielającego przestrzeń spania od przestrzeni kąpielowej jest tutaj głównym bohaterem stanowiącym akcent kolorystyczny w monochromatycznym wnętrzu.